top of page

Voor de afwisseling

pen-1584239__340.jpg

Omdat ik niet altijd bezig wil zijn met de dood, sta ik ook nog steeds open voor tekstopdrachten. Sterker: ik vind het leuk om te doen en ze vullen de tijd die er soms is tussen de ene en de andere uitvaart.

Waar je mij voor kunt benaderen?

Persberichten

Interviews

Bedrijfsbladen

Bedrijfsboeken en

Levensverhalen

In the pocket...

In the pocket: 31 jaar ervaring als verslaggeefster/coördinator/eindredacteur en columniste bij het Eindhovens Dagblad.

Daarnaast schreef ik een aantal boeken: twee veldritjaarboeken (samen met wijlen collega Marc van Landeghem), Is dit het nou? (vijftien interviews met vrouwen die na hun veertigste een nieuwe weg insloegen), Schrijf je door de overgang, Sta op en wandel en Stap op en fiets!

Verder maakte ik voor HAPERT aanhangwagens twee bedrijfsboeken ter gelegenheid van het vijftigjarig bestaan.

Tussen 2013 en 2019 vulde ik samen met collega Wim Lavrijsen WVK-Nieuws, het personeelsblad van het sociaal werkbedrijf voor de Kempen.

IMG_5927.jpg

Ik zou er een boek over

kunnen schrijven...

DSC_7907.JPG

Dat hoor je vaak als mensen terugblikken op hun leven. Maar het komt er bijna nooit van. En dat is jammer, want daardoor gaan er veel mooie verhalen verloren.

Het alternatief? Besteed het schrijven van jouw levensverhaal uit. Eerlijk is eerlijk: het is niet goedkoop, vanwege de vele uren die er in gaan zitten, maar het resultaat is een kostbare erfenis voor kinderen en kleinkinderen. Benieuwd naar wat het kost? Bel of mail me.

bottom of page