top of page

AfAfikkel

Hulp na de uitvaart

Mijn dienstverlening reikt verder dan de uitvaart. Uit ervaring weet ik hoeveel er op je afkomt in de periode na een overlijden. Het vraagt een hoop tijd - denk gauw aan acht tot tien uur - en vaak worden er onnodig kosten gemaakt. 

 

Daarom werk ik samen met het NabestaandenLoket, om je hierin praktisch en informatief te ondersteunen.

 

De kosten van het Nabestaandenloket zijn opgenomen in mijn basistarief. Na het overlijden van een naaste ontvangen de nabestaanden een account dat een overzicht geeft van alle acties die er na een overlijden moeten worden genomen. Op basis van de situatie van de overledene en jouw situatie als nabestaande wordt de online checklist automatisch aangepast. Zo zie je alleen wat voor jouw situatie relevant is.

In de door jou te nemen acties word je voorzien van uitgebreide informatie die je naar eigen behoefte kunt raadplegen. Daarnaast worden er ook veel zaken automatisch voor jou geregeld, zoals het opzeggen van abonnementen, contracten en accounts. Je hoeft alleen maar de naam van bijvoorbeeld de krant of tijdschrift door te geven en het Nabestaandenloket regelt dat het (dag)blad niet meer op de deurmat valt.

Weten hoe het werkt? Kijk dan naar het filmpje hierboven.

bottom of page