top of page

Bel of mail me...

Bij een afscheid komt meer kijken dan je denkt.

Er moeten in korte tijd veel beslissingen worden genomen.

 

Ik help jou/jullie daar graag bij.

Samen kunnen we komen tot een mooie, warme ceremonie/viering met verhalen, muziek en rituelen op een plek die voor de overledene bijzonder was.

Een mooi afscheid versterkt de herinnering en helpt bij de verwerking. 

Susanne Groeneveld Bladel

06- 33702021

 

4M0A0472 (2).jpg

Op de kop af 31 jaar werkte ik voor het Eindhovens Dagblad. Honderden mensen heb ik in die periode geïnterviewd. Van de bakker op de hoek tot burgemeesters, staatssecretarissen, bekende artiesten en topsporters.

Die enorme ervaring helpt mij nu om samen met de nabestaanden een mooie dienst samen te stellen rondom het levensverhaal van de overledene.

Ieder mens heeft een verhaal dat de moeite waard is om verteld te worden.

Ieder mens

heeft

een verhaal...

IMG_8418.jpg

Natuurlijk kun je de regie van een uitvaart overlaten aan je nabestaanden, maar je kunt je wensen vooraf ook laten vastleggen tijdens een GRATIS en een geheel vrijblijvend WENSGESPREK. 

Of in het GRATIS BOEKJE 'Zo zie ik mijn afscheid', dat je bij mij thuis kunt afhalen of dat ik naar je opstuur, als je in de Kempen woont en mij je adres laat weten. 

Hoe zie jij jouw afscheid?

kid-1241817_960_720.jpg
Kinderen horen er ook bij

Kinderen worden steeds meer betrokken bij uitvaarten en dat is goed. De dood hoort nu eenmaal bij het leven.

Ik probeer kinderen altijd een rol te geven bij een uitvaart, al is het maar het aansteken van een kaarsje of bellen blazen bij het graf.

Om kinderen te stimuleren meer over de dood te praten, volgde ik de workshop Doodgewoon in de klas. Op verzoek kom ik hierover op scholen vertellen.

bottom of page